încărcare ...
RO
Alfa Diagnostica: 5 ani de activitate de succes!

Alfa Diagnostica: 5 ani de activitate de succes!

08.12.2021
În data de 9 decembrie 2016, ALFA DIAGNOSTICA și-a deschis ușile pentru primii săi pacienți, care au efectuat analize aici pentru prima dată. Până în prezent, numărul pacienților examinați s-a apropiat deja de 500.000, iar numărul analizelor efectuate a depășit 2 500 000!
 
Calitate
 
În diagnosticul de laborator, calitatea este o valoare specială, care include atât acuratețea și fiabilitatea, cât și beneficiul clinic. Încă de la înființare, principalele eforturi ale companiei au fost îndreptate către asigurarea calității corespunzătoare – formarea continuă a personalului, noi analizoare, tehnologii, îmbunătățirea sistemului de control al calității, analiza constantă și eliminarea oricăror obstacole care afectează calitatea.
 
Analize
 
Formatul „Hypermarketului de analize medicale” oferit pacienților, care presupune, în primul rând, o selecție largă a acestora, s-a justificat pe deplin. Tot mai mulți pacienți, efectuează analize la prețuri accesibile fără a pleca peste hotare. Acest lucru a devenit posibil datorită cooperării strânse cu cele mai mari companii europene de diagnosticare - MDI LABOR LIMBACH, CEGAT, CENATA și altele.
 
Medici
 
În urmă cu câțiva ani, în structura Alfa Diagnostica au apărut primele subdiviziuni clinice - Clinica Medicală Multidisciplinară ALFAMED (alfamed.md) și Centrul Internațional de Alergologie Moleculară ALFAllergy (alergie.md).
 
La ALFAMED, pacienții pot beneficia de asistență calificată de la medici cu o vastă experiență profesională în pediatrie, gastroologie, endocrinologie, dermatologie, pot fi supuși examinărilor ecografice etc.
 
Medicii ALFAllergy oferă îngrijiri de specialitate pacienților care suferă de rinită alergică, dermatită atopică și de contact, alergii alimentare și la medicamente, astm bronșic și angioedem.
Doar la ALFAllergy, pentru pacienți este diponibilă imunoterapia specifică alergenilor pentru alergii la ambrozie, ierburi cu înflorire timpurie, acarieni de praf de casă.
 
Inovații
 
Alfa Diagnostica, prima din Moldova, a implementat cu succes ultimele realizări în domeniul învățării automate și al inteligenței artificiale, care sunt utilizate activ de specialiști din SUA și Europa. Prima este analiza automată a imaginilor cu raze X și CT ale toracelui pentru a diagnostica pneumonia COVID-19 și alte boli pulmonare (radlogics.md). A doua este analiza automată a ecografiei volumetrice a formațiunilor mamare pentru diagnosticarea cancerului de sân (alfamed.md).
În esență, aceste decizii de diagnostic reprezintă o „a doua opinie” în interpretarea imaginilor medicale.
 
Alfa Diagnostica – Încredere din prima clipă
 
022 82 44 44
alfalab.md   

Alfa Diagnostica: 5 ani de activitate de succes! - Alfa Diagnostica | Laborator Medical

Alfa Diagnostica

laborator medical

,Alfa Diagnostica, laborator medical