încărcare ...
RO
Boala respiratorie acută. Cauza poate fi detectată timp de-o zi!

Boala respiratorie acută. Cauza poate fi detectată timp de-o zi!

29.10.2017
Sunt foarte puține cazurile când o persoană nu a suferit, măcar o dată în viață, de o infecție respiratorie acută. Este vorba, mai ales, de copiii care frecventează școala și grădinița. Nas înfundat, tuse, febră, slăbiciune și dureri de cap, dureri la nivelul mușchilor și articulațiilor. Aceste simptome sunt provocate de diverse tipuri de viruși și bacterii.

Astfel, principala problemă care trebuie rezolvată rapid pentru a putea începe tratamentul este de a afla ce virus sau bacterie a fost cauza infecției. Fiți de acord, de acest fapt depinde dacă va fi nevoie de administrarea antibioticelor în cazul bacteriilor și invers, acestea pot fi amânate, dacă este detectat un virus. Anume pentru acest scop a fost dezvoltată o tehnologie care permite foarte rapid, timp ce o zi, efectuarea unor analize de laborator și determinarea cauzei. Despre care agenți patogeni este vorba?

BACTERIILE
Care este procedura de recoltare a analizelor

Este foarte simplă. Nu e nevoie de o pregătire specială. În laborator, cu o perie specială se răzuiește suprafața orofaringelui. Și asta e tot. După 6-8 ore, analizele sunt gata.


 
În concluzie, dacă vă îmbolnăviți, nu experimentați, nu începeți un tratament fără să știți cauza infecției. Faceți acest test informativ indicat de medic și începeți tratamentul potrivit.

Boala respiratorie acută. Cauza poate fi detectată timp de-o zi! - Alfa Diagnostica | Laborator Medical

Alfa Diagnostica

laborator medical

,Alfa Diagnostica, laborator medical