încărcare ...
RO
Cea mai bună modalitate de a diagnostica Helicobacter pylori

Cea mai bună modalitate de a diagnostica Helicobacter pylori

05.02.2018
Pentru descoperirea bacteriei Helicobacter pylori, omul de ştință australian Barry Marshall a primit Premiul Nobel. De ce? Pentru că a dovedit legătura bacteriei cu gastrită, ulcer și cancer de stomac și duoden.
 
Este posibil să ştiţi că o bacterie periculoasă s-a stabilit în stomac?
  • Să cunoaşteţi – nu e posibil, ci să presupuneţi - da, puteţi. Fiecare a doua persoană infectată cu Helicobacter suferă de durere şi greutate în abdomen, arsuri la stomac şi greaţă. Cu toate că cauzele acestor simptome pot fi şi alte boli, printre primele, ar trebui să căutaţi cu siguranţă Helicobacter-ul.
  • Din păcate, lipsa oricăror plângeri, nu este un motiv pentru ca să dormiţi liniştit.
Cum puteţi detecta Helicobacter?
  • În mod regulat, în Maastricht, Olanda, savanţii din întreagă lume se reunesc pentru a elabora recomandări bazate pe un consens ştiinţific, privind tratamentul şi diagnosticul infecţiei cu Helicobacter pylori (Raportul Consensului de la Maastricht V / Florenţa 2016).
 
A S T Ă Z I
 
„Standardul de aur” al diagnosticării recunoscut la nivel internaţional este determinarea Helicobacter pylori în masele fecale printr-o imunotestare enzimatică utilizând anticorpi monoclonali.


Lunar, în laboratorul Alfa Diagnostica, folosind această metodă sunt examinate sute de pacienți și familiile acestora.


În concluzie
  • Orice ar spune diletanții despre Helicobacter pylori, că toată lumea are această bacterie sau problema este umflată, medicina modernă consideră oficial că Această Bacterie este într-adevăr periculoasă și necesită o atitudine serioasă.

Cea mai bună modalitate de a diagnostica Helicobacter pylori - Alfa Diagnostica | Laborator Medical

Alfa Diagnostica

laborator medical

,Alfa Diagnostica, laborator medical