încărcare ...
RO
​Cum poți fi sigur că te-ai vindecat de infecții genitale

​Cum poți fi sigur că te-ai vindecat de infecții genitale

20.02.2017
Chlamidia, Mycoplasma, Ureaplasma – mulți au auzit, iar unii chiar posibil au urmat tratament pentru aceste infecții. După tratament, pacienții, de regulă, trec o investigație repetată, pentru a se asigura că timpul și banii nu au fost cheltuiți în zadar. Nu este cazul să descriem emoțiile negative ale pacientului la care infecția persistă. Ele sunt înțelese și așa.
Bucurie adevărată vine după un rezultat negativ al testării, care indică absența infecției. Dar este oare așa? Cât de suguri putem fi, că rezultatul analizei este corect

Sau o altă situație. Omul trăiește și se bucură de viață. Și iată că decide să facă o analiză. Și, spre exemplu, rezultatul este negativ – nimic nu a fost depistat. Apare aceeași întrebare, este oare așa?
 
Rezultatul negativ poate fi considerat adevărat doar în cazul în care materialul biologic pentru investigație a fost recoltat corect!
 
Corect – înseamnă că celulele epiteliale în care parazitează agentul patogen într-adevăr au nimerit în probă (container). Însă acest lucru nu se poate vedea cu ochiul liber. Iar statisticile arată, că până la 20% din probe sunt recoltate incorect. Aceasta înseamnă că o parte din oamenii la care infecția nu s-a depistat nu au urmat tratamentul indicat. Iar alți pacienți au fost felicitați greșit cu vindecare reușită!
 
know-how
Există o tehnologie nouă, care nu permite să fie analizate probele în cazul în care acestea sunt recoltate incorect. Cu alte cuvinte, noi nu examinăm materialul biologic pe care nu are sens să-l examinăm. Mai mult, noi informăm medicii și pacienții despre necesitatea de recoltare repetată a materialului biologic.

Prin urmare, dacă doriți să fiți sigur dacă rezultatul analizei dvs. la infecțiile genitale este cu adevărat negativ, adresați-vă la Alfa Diagnostica. Ne vom bucura împreună cu dumneavoastră.

​Cum poți fi sigur că te-ai vindecat de infecții genitale - Alfa Diagnostica | Laborator Medical

Alfa Diagnostica

laborator medical

,Alfa Diagnostica, laborator medical