încărcare ...
RO
Cum poți să determini cauza alergiei

Cum poți să determini cauza alergiei

17.03.2017
Primăvara, anotimp frumos. Dar, din păcate, primăvara ne oferă nu doar o stare sufletească bună. Ochi roșii, nas umed, strănut – aceste simptome ale alergiei ne împiedică să ne bucurăm de viață. Oamenii se adresează la medici pentru a scăpa de simptome.
 
Ce determină succesul luptei cu alergia? Desigur, detectarea cauzei sale, adică a alergenului. Însă alergeni sunt foarte mulți. Pe unii dintre ei îi inhalăm, alții nimeresc în organism cu alimente, etc.
 
Înțelegerea problemei începe cu chestionarea pacientului. Acest lucru ajută la determinarea direcției în care să se caute cauza alergiei. Următorul pas implica cel mai puternic instrument de detectare a alergenilor – diagnosticul de laborator. Astăzi, posibilitățile sale sunt practic nelimitate. Panelurile de alergeni, special selectați de către oamenii de știință, ajută la descoperirea a zeci de alergeni alimentari, respiratori și de altă natură.
 
În practica alergologilor și-au făcut reputație bună panelurile de alergeni extrem de sensibile de la compania germană EUROIMMUN. În total, laboratorul folosește 4 tipuri principale de paneluri de alergeni: alimentar, respiratoriu, mixt, pediatric.
 
La etapa de diagnostic, utilizarea panelurilor este un instrument de diagnosticare foarte sigur și informativ.
 
Ce pregătire pentru analiza la alergie recomandă alergologii?
Nu este necesară o pregătire specială. Chiar dacă pacientul ia medicamente antihistaminice. Numai dacă se utilizează hormonii glucocorticoizi, analiza va trebui să se amâne pentru 2-3 săptămâni.

Cum poți să determini cauza alergiei - Alfa Diagnostica | Laborator Medical

Alfa Diagnostica

laborator medical

,Alfa Diagnostica, laborator medical