încărcare ...
RO
​Despre Helicobacter pylori

​Despre Helicobacter pylori

19.02.2017
Pentru descoperirea acestei bacterii, omul de știință australian Barry Marshall a obținut Premiul Nobel. Deci, ce este în această baterie, care se simte bine în mediul acid al stomacului și se transmite de la om la om prin mâini murdare, salivă și spută?
La ziua de azi Helicobacter pylori este recunoscută ca fiind o cauză a gastritei, ulcerului și cancerului de stomac/duoden. Acesta este faptul nr. 1. Faptul nr. 2 este că bacteria poate fi distrusă de medicamente.
 
Oare poate omul să știe dacă în stomacul său trăiește această bacterie periculoasă?

Sa știe nu poate, dar poate să presupună. Fiecare a doua persoană infectată cu Helicobacter pylori suferă de dureri și greutate în stomac, arsuri stomacale și greață. Desigur, aceste simptome pot fi cauzate și de alte boli, dar printre primele cauze ar trebui să se caute Helicobacter pylori.
Apropo, când se spune, că nu există oameni sănătoși, există doar cei insuficient investigați, se are în vedere și Helicobacter pylori. Căci lipsa plângerilor, din păcate, nu este un motiv pentru a dormi liniștit. Aici este necesar să se știe exact.
 
Cum poate fi depistată această bacterie periculoasă?

Desigur prin metode de laborator, analize. Adică acum pentru aceasta nu este deloc necesar să se facă gastroscopia. Mai mult, dacă Helicobacter pylori a fost depistată la unul din membrii familiei, acesta este un motiv ca și ceilalți să facă testele de laborator. Apropo, cele mai sigura metoda pentru depistarea cu exactitate a bacteriei analiza imunoenzimatica (ținta – antigenele bacteriei).
Orice ar spune și scrie amatorii despre Helicobacter pylori, precum că fiecare o are, problema este umflată, medicina contemporană oficial consideră că această bacterie este cu adevărat periculoasă și necesită atenție serioasă.

​Despre Helicobacter pylori - Alfa Diagnostica | Laborator Medical

Alfa Diagnostica

laborator medical

,Alfa Diagnostica, laborator medical