încărcare ...
RO
​Diagnosticul pentru cei sexual activi!

​Diagnosticul pentru cei sexual activi!

30.08.2018
De ce infecțiile sexuale mai sunt atât de răspândite? Minimum din două motive. Dintr-o parte, oamenii adesea neglijază remediile de protecție personală. Din altă parte, luând în considerare faptul că adesea infecțiile nu se manifestă clinic, pur și simplu nu apare necesitatea de a face vre-o investigare.
 
Cea mai răspândită întrebare – câte sunt
Nouăsprezece – 8 bacteriene, 7 virale, 2 parazitare, 1 protozoică, 1 micotică.
Detalii ...
 
Când merită să vă investigați
Aici există două variante. Sau vă supără ceva (de la un discomfort mic până la imposibilitatea de a urina), sau, dacă a avut loc sex neprotejat.
 
Poate, totuși, pericolul a trecut?
Doar câteva infecții se pot manifesta peste 3-7 zile după sex. Majoritatea însă nu se manifestă. De aceia, totuși, ar trebui să vă investigați.
 
Unde să mă verific
Din multe anumite cauze – în laboratorul medical Alfa Diagnostica. În primul rând, aici puteți da analize la oricare infecție. În al doilea rând, infecția poate fi depistată prin mai multe metode. În al treilea rând, este garantată precizia maximală  al analizei. În al patrulea, fiecare probă trece controlul prelevării. În al cincilea, rezultatele sunt gata în termeni restrânși.
 
Cum mă pregătesc pentru analiză
Foarte simplu: nu urinăm cel puțin 2-4 ore înainte de prelevare a analizei și de a nu efectua toaleta igienică a organelor sexuale.

​Diagnosticul pentru cei sexual activi! - Alfa Diagnostica | Laborator Medical

Alfa Diagnostica

laborator medical

,Alfa Diagnostica, laborator medical