încărcare ...
RO
Este organismul dvs. pe cale să facă un tromb? Aflați acum.

Este organismul dvs. pe cale să facă un tromb? Aflați acum.

23.09.2018
Oamenii nu vor să fie bolnavi. Unii chiar depun eforturi serioase pentru aceasta. Dar situații neplăcute cu sănătatea se întâmplă oricum, și deseori brusc. Una din problemele neprevăzute sunt trombozele, care au consecințe neplăcute, și chiar tragice, cum ar fi atac de cord sau accident vascular cerebral.

Trombozele nu apar, cum se spune, din senin. Este important contextul, predispoziția, „starea de pregătire” a organismului pentru tromboză, care în știință se numește trombofilie.

Componenta principală a trombofiliei este genetica. În prezent sunt bine studiate genele, mutațiile (sau mai corect, polimorfismele) din care creează un fundal nefavorabil, care predispune la apariția trombozei. Cunoscând acest lucru, este posibil și chiar necesar de a lua măsuri pentru a evita probleme serioase, sau, în orice caz, pentru a explica motivul problemelor deja existente.

Situații diferite

Pe un om îl așteaptă o intervenție chirurgicală, o femeie însărcinată este pe cale să nască, o femeie tânără intenționează să ia contraceptive, o femeie are avorturi spontate, la o altă femeie fătul moare la ultimele etape ale sarcinii, o a treie are varice pronunțate pe picioare. Da, toate acestea sunt manifestări ale trombozei. Dar cu acest lucru este posibil și chiar necesar de a lupta.

Laboratorul nostru Alfa Diagnostica a introdus mai multe teste genetice noi și, cel mai important, accesibile, care arată dacă aveți sau nu predispoziție ereditară spre formarea trombilor (trombofilie).

TESTE GENETICE NOI:

Analiza a 2 polimorfisme în genele sistemului de hemostază : F2, F5
detalii 

Analiza a 4 polimorfisme în genele ciclului folaților: MTR, MTRR, MTHFR
detalii 

Analiza a 12 polimorfisme în genele sistemului de hemostază și ciclul folaților: F2, F5, F7, F13, PAI-1, ITGA2, ITGB3, FGB, MTR, MTRR, MTHFR
detalii 


Testele sunt informative, accesibile, și se efectuează în termene cele mai scurte. Multe probleme din viață pot fi evitate, și trombozele nu sunt o excepție.

Este organismul dvs. pe cale să facă un tromb? Aflați acum. - Alfa Diagnostica | Laborator Medical

Alfa Diagnostica

laborator medical

,Alfa Diagnostica, laborator medical