încărcare ...
RO
Hormonul regilor şi regele hormonilor

Hormonul regilor şi regele hormonilor

25.03.2017
Hormonul regilor şi regele hormonilor – astfel cîndva cineva a spus despre testosteron. Probabil, nu în zadar, pentru descoperirea acestuia a fost decernat Premiul Nobel. Despre testosteron continuă să se vorbească şi să se scrie mult. Conştiinţa masculină percepe testosteronul ca baza sexualităţii bărbăteşti şi cauza primordială a tuturor victoriilor şi realizărilor bărbaţilor.  

Deci, urmează cîteva fapte stabilite de ştiinţă, despre acest hormon uimitor:

Fapt 1
Testosteronul, într-adevăr, generează atracţia sexuală la bărbaţi. În cazul deficitului de testosteron în organizm, bărbaţii încep a avea probleme serioase în sfera sexuală. Sau, după cum se spune, bărbatul încetează de a vrea. Cel puţin. Cum se confruntă cu această situaţie bărbaţii, nu e nevoie de accentuat.

Fapt 2
Testosteronul sporeşte vitalitatea generală, facîndu-l pe bărbat mai energic. Prin urmare, înrăutăţirea dispoziţiei şi extenuarea – constituie efectul nemijlocit al deficitului acestuia în organizm.    

Fapt 3
Testosteronul menţine tonusul muşchilor şi sporeşte puterea acestora.   

Fapt  4 
Testosteronul întăreşte ţesutul osos, făcîndu-l mai durabil şi mai rezistent la fracturi. 

Fapt  5
Testosteronul diminuează nivelul de glucoză şi reduce masa corpului. Apropo, anume din această cauză, toate programele de slăbire pentru bărbaţi, care nu iau în considerare testosteronul, nu au succes.  
 
Băieţi şi barbaţi!
  1. Începeţi a acorda mai mult timp sănătăţii dvs., dacă doriţi să vă menţineţi în formă, în toate sensurile acestui cuvînt.  
  2. Nu vă sfiiţi să vă adresaţi la medici, şi cel mai bine, la cei competenţi. 
  3. Nu acumulaţi problemele în sinea dvs, discutaţi-le cu partenera dvs., în care, fără îndoială, aveţi încredere. 
  4. Nu vă ocupaţi cu auto-diagnosticarea şi auto-tratament. Publicitatea speculează pe slăbiciunile şi problemele dvs.
  5. Cea mai bună metodă de a menţine testosteronul la nivel înalt este de a primi placere de la sex, serviciu şi alte realizări.
  6. Nu căutaţi metode deosebite de menţinere a testosteronului la nivelul normelor de laborator. Calitatea vieţii – întotdeauna e ceva mai mult, decît cifrele normale din rezultatele analizelor medicale.
  7. Nu folosiţi preparate ce conţin testosteron pentru mărirea masei musculare. La nimic bun aceasta nu va aduce.
  8. În mod ideal, nivelul testosteronului trebuie măsurat o data pe an, începînd cu vîrsta de 25 ani. Rezultatele vă vor ajuta să estimaţi la ce vîrstă pot apărea probleme. 

Hormonul regilor şi regele hormonilor - Alfa Diagnostica | Laborator Medical

Alfa Diagnostica

laborator medical

,Alfa Diagnostica, laborator medical