încărcare ...
RO
HYPERMARKET DE ANALIZE MEDICALE

HYPERMARKET DE ANALIZE MEDICALE

12.12.2016
 ALFA DIAGNOSTICA

La data de 9 decembrie, la Chișinău s-a deschis Laboratorul Medical Alfa Diagnostica, unde puteti găsi și comanda practic  orice analiză. Mii de valori de laborator constituie baza pentru cele mai multe diagnoze.
Analizele se fac cu echipamente Beckman Coulter, Siemens, Sysmex, Tecan, Euroimmun, Zeiss, Human, Greiner Bio-One, BioMérieux folosind sisteme de testare cu cele mai bune caracteristici diagnostice și analitice. Acuratețea rezultatelor Alfa Diagnostica sânt confirmate prin certificatele RIQAS de la RANDOX - lider mondial în evaluarea calității analizelor de laborator.

De asemenea, Alfa Diagnostica - partener oficial al Institutului Medical de Diagnostică MDI (Berlin), care face parte din
Limbach Gruppe
 - cea mai mare asociație de laboratoare medicale, nu doar în Germania, ci și în Europa. Biomaterialul destinat cercetării în MDI, este livrat în Germania, în conformitate cu legile și cerințele studiilor preanalitice de laborator.

Rezultatele analizelor de rutină pot fi obținute la sfârșitul unei zile de lucru (cele executate în Germania, desigur, - mai mult).
Laboratorul a dezvoltat și implementat un service unic, care nu are analogie pe piața națională (know-how). Pacienții în mod on-line pot monitoriza starea curentă a probelor sale (de la înregistrare la aprobarea rezultatului), realizându-se astfel o transparență maximă a procesului. De asemenea, pacienții pot plăti prin intermediul card-lui bancar, și pot vizualiza rezultatele analizelor în biroul său privat.

 
Informații curente pe lista de cercetare, pregătirea pentru colectare, prețuri și termeni sunt postate pe site-ul oficial  www.alfalab.md. Cu orice întrebare ne puteți contacta apelând  la 022 82 44 44 sau 078 85 44 44, precum și online.

HYPERMARKET DE ANALIZE MEDICALE - Alfa Diagnostica | Laborator Medical

Alfa Diagnostica

laborator medical

,Alfa Diagnostica, laborator medical