încărcare ...
RO
Împreună împotriva paraziților

Împreună împotriva paraziților

01.06.2017
Toxocara canis - un parazit care cauzează o mulțime de probleme de sănătate. Medicii recunosc că diagnosticul toxocariozei este o provocare. Dar în prezent, experții Alfa Diagnostica pot oferi o soluție unică celor care acuză suspiciuni de toxocarioză și care, posibil, parcurg un tratament nerezonabil.
 
Problema
În prezent, testul de screening pentru prezența anticorpilor de Toxocara poate fi efectuat în orice laborator. Dar oare medicii și pacienții pot fi siguri că anticorpii depistați sunt cu adevărat îndreptați împotriva Toxacara? Nu, nu pot fi! Se pare că cauza nu este laboratorul.
 
Explicație
Savanții au stabilit că, unii paraziți din corpul uman, precum Trichinella, Ascaris, Echinococcus, Fasciola uneori se camuflează sub Toxocara, ceea ce generează așa-numitul rezultatul fals-pozitiv. În astfel de cazuri, este stabilită o diagnoză greșită, în legătură cu care, pacienții primesc un tratament extrem de toxic și, cel mai important, absolut inutil! 
 
Soluția
În medicina mondială se practică confirmarea rezultatului pozitiv al testului de screening prin așa-numitul test de confirmare. Doar după acest test, medicul poate fi sigur că este vorba de Toxocara.  
 
Cine numaidecît trebuie să treacă testarea la Toxocara
Copiii (în special, cei ce intră în contact cu cîinii domestici/vagabonzi), precum și copiii cu un nivel ridicat de eozinofile în sânge și temperatură subfebrilă; stivuitorii de câini; medicii veterinari; crescătorii; toți doritorii, care au contact cu cîinii domestici/vagabonzi.  


Pregătirea pentru analiză
După ultima primire a mesei trebuie să treacă 4 ore.
 
Material pentru investigație
Sânge venos
 
Termen de efectuare
3 zile lucrătoare

Împreună împotriva paraziților - Alfa Diagnostica | Laborator Medical

Alfa Diagnostica

laborator medical

,Alfa Diagnostica, laborator medical