încărcare ...
RO
​Infecțiile TORCH – în condiții de siguranță și timp de 1 zi

​Infecțiile TORCH – în condiții de siguranță și timp de 1 zi

20.02.2017
Care din viitoarele mame nu a auzit „diferite istorii” despre pericolul așa-numitelor infecții TORCH pentru sănătatea copilului, dar și a mamei: toxoplasma, citomegalovirus, rubeola și herpes. Desigur, mamele își fac griji, deoarece complicațiile cauzate de aceste infecții pot fi dezastruoase.
 
Obstetricienii-ginecologi aproape întotdeauna includ în complexul de examinare a oricărei femei care se pregătește să devină mamă determinarea a două clase de anticorpi la infecțiile TORCH. Și pe bună dreptate.
Problema constă în costul acestor investigații necesare. Căci determinarea a 2 clase (M și G) de imunoglobuline la fiecare infecție în parte este costisitoare. Și se efectuează mai puțin rapid decât s-ar dori. În plus, investigarea la infecții TORCH nu este singura analiză pe care o face femeia în procesul de pregătire de sarcină.
 
Dar știința nu stă pe loc. Specialiștii companiei germane Euroimmun au propus tehnologia immunoblotting, care permite depistarea tuturor anticorpilor în același timp, pe o singură platformă. Datorită acestui fapt s-a redus, în primul rând, costul analizei, și în al doilea rând, termenul de executare, până la 4-6 ore. Este informativ, rapid și cu mult mai ieftin.

​Infecțiile TORCH – în condiții de siguranță și timp de 1 zi - Alfa Diagnostica | Laborator Medical

Alfa Diagnostica

laborator medical

,Alfa Diagnostica, laborator medical