încărcare ...
RO
REVOLUȚIE ÎN DIAGNOZA TIMPURIE A CANCERULUI!

REVOLUȚIE ÎN DIAGNOZA TIMPURIE A CANCERULUI!

13.09.2017
Nimeni nu este imun în fața bolilor insidioase.
Este important să înțelegeți că puteți învinge cancerul numai prin depistarea acestuia într-un stadiu incipient.
În prezent acest lucru a devenit posibil.

În laborator Alfa Diagnostica este posibilă identificarea tumorilor maligne ale ovarelor, plămânilor, prostatei (din ianuarie 2018), precum și a cancerul fără focar primar depistat, în baza analizei de sânge.
 
KNOW-HOW
Caracteristica principală a testelor este precizia lor ridicată. Prin capacitățile lor de diagnostic, testele sunt superioare oricărui test de laborator, precum și tehnologiilor standard de imagistică (ultrasunete, tomografie, rezonanță magnetică nucleară).
 
Testele sunt concepute pentru detectarea cancerului la persoanele care nu prezintă simptome, în special cele din grupuri de risc. Potrivit oncologilor, noile teste vor ajuta nu doar pentru a detecta cancerul la fază o timpurie, fără simptome, atunci când probabilitatea de vindecare este maximă, dar și la luarea unor decizii în ceea ce privește evaluările de diagnostic pentru pacienții cu risc ridicat, precum și pentru monitorizarea terapeutică și predicția recurenței.
 
Aceste soluții inovatoare de diagnostic au fost elaborate de oamenii de știință de la compania biotehnologică spaniolă Bioprognos. Probabilitatea cancerului este calculată prin algoritmi inteligenți de software care analizează concentrațiile unui număr de biomarkeri tumorali și biochimici. Toate testele au fost certificate (CE-IVD) și deja sunt utilizate în mod activ în țările UE.
 
Informații detaliate despre aceste teste pot fi găsite pe www.bioprognos.md, un site dedicat diagnosticului timpuriu al cancerului.
 
Un astfel de test unic poate fi făcut în laboratorul medical Alfa Diagnostica, care este distribuitor exclusiv al Bioprognos în Moldova.

REVOLUȚIE ÎN DIAGNOZA TIMPURIE A CANCERULUI! - Alfa Diagnostica | Laborator Medical

Alfa Diagnostica

laborator medical

,Alfa Diagnostica, laborator medical